Previous
Next

Even voorstellen!

Wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten!
Ik ben Iris, 28 jaar & samen met mijn man Roël en mijn dochter Loïs (’19) wonen wij in Breda.

In 2013 ben ik afgestuurd aan het HBO als Maatschappelijk Werker. Na jaren gewerkt te hebben in de Jeugdzorg heb ik in november 2020 de keuze gemaakt om mijn carrière te vervolgen als fotograaf. Fotografie is altijd al een grote passie van mij geweest, maar nooit durven dromen om hier mijn werk van te maken. Door de komst van mij dochter heb ik mij nog meer gerealiseerd hoe prachtig het leven is en dat ik aan mijn dochter wil meegeven dat zij al haar dromen na moet jagen. En dan moet haar mama wel het goede voorbeeld geven! 😉

Altijd ben ik al bezig geweest met beelden. Dat je momenten kunt vangen & er later naar terug kan kijken fascineert mij. Afgelopen jaren ben ik veel cursussen en trainingen gaan volgen en dat heeft mij mede gebracht waar ik nu met trots sta.

Waar ik enthousiast van word wanneer ik aan het fotograferen ben? Wanneer ik de momenten kan vangen die echt zijn. De echte emoties & de liefde die er tussen mensen is. Foto’s waarvan je eigenlijk niet zou zeggen dat er een fotograaf bij is geweest.

Eigenschappen die bij mij passen?
Gedreven, oprecht, een gevoelsmens, creatief, enthousiast en vooral niet te vergeten perfectionistisch. Oh ja, en ook gewoon heel gezellig!

Wil jij meer weten?

Wil jij graag weten welke fotoshoots ik aanbied? Kijk dan bij info & prijzen via onderstaande button.








Stuur gerust een berichtje!

KVK-nummer: 78679877